8.5.2017

Same same but pizza

8.5.2017Ruokavalio tässä huushollissa on ollut lähiviikkoina melko iltapainotteinen ja raskas. Joka ilta olemme lausuneet samat tyhjät lupaukset siitä kuinka tämäkin sipsipussi/karkkisäkki/pizzaboksi on viimeinen, ja huomenna alkaa uusi upea elämä.

Tiukissa paikoissa yritämme toki sparrata toisiamme pitämällä merkityksellisiä taukoja silloin, kun keskustelu on ajautumassa väärille raiteille. Tästä esimerkkinä dialogi, joka käytiin sunnuntai-iltana erään tamperelaisasunnon sohvalla. (''...'' tarkoittaa tässä keskustelussa merkityksellistä taukoa.)

Minä: ''Lähden kauppaan, tuonko jotain? Mulla on ainakin kauhee nälkä.''

Hän: ''Joo, sama. Voisin ottaa pizzan.''

Minä: ''...''

Hän: ''Joo, joo tiedän!'' [silittää olematonta vatsaansa] ''Aloitan kuntoilun kunhan ilmat lämpenee!''

Minä: ''Turhaan sää siinä vatsaasi silittelet - eihän sulla edes ole vatsaa!''

Hän: ''Niin, mutta pitää sitä ihmisen yrittää. Nyt kuitenkin haluan pizzaa.''

Minä: ''...''

Hän: ''Nyt on Älä laihduta-viikko!''

Minä: ''Se on Älä laihduta -päivä. Ja se oli eilen.''

Hän: ''Ihan sama. Haluan pizzaa.''

Minä: ''Sama.''

Laura


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti