17.3.2017

Keramiikkakerho osa II

17.3.2017Kappas. Löysin siivotessani lisää viimesyksyisen keramiikkakerhon tuotoksia. Kaapin perältä löytyivät, jännästi.

Eräällä tunnilla tehtävänämme oli muovailla pitkäkaulainen pullo. En tiedä tarkalleen mitä tapahtui, mutta ihaillessani muiden näpertämiä viinikarahveja, aivoni jättivät ehkä välistä jonkin työvaiheen. Lopputuloksen näette kuvista. Nimittäin tuo vihreä möykky ystäväiseni, se on minun pulloni. Opettajan ilmestyessä viereeni kysyvä ilme kasvoillaan, istuin ontto möykky kädessäni ja kuin tilanteesta ulkopuolisena kuulin selittäväni että olen oikeastaan tekemässä sellaista ikisäästöpankkia, en oikein noista karahveista niin välitä. Kaiversin lopputunnin möhkäleeseen kolikkoaukkoa ja aloin ymmärtää yhä enemmän ala-asteen käsityön maikkaani, joka vähän vihasi minua.

Keramiikkapostauksen jälkeen sain lukemattomia yhteydenottoja - lähinnä nauruhymiöillä varustettuja ja munareliefiä koskevia tosin - mutta sain myös tilauksen. Kyllä, luitte oikein. Kälyni halusi kotiinsa kuvissa vilahtaneen sinisen koirankup...mestarityön. Siellä se nyt on, arvoisellaan paikalla eräänkin kruununhakalaisen asunnon paraatipaikalla, katsokaa vaikka.

Laura

4 kommenttia :

 1. Äläpäs väheksy, vuoden päästä saatat olla kuuminta hottia ja hyyyyyvin rikas ITE-taiteilija. Kts. http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005129579.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Luin jutun ja se valoi (pun intended) toivoa!

   Poista
 2. Voi apua, tätä ei olisi pitänyt lukea töissä, sillä kuvauksesi sai aikaan spontaanin naurunpurskahduksen! Kerrassaan sympaattinen ikisäästöpankki.

  VastaaPoista