20.2.2017

Maanantain mietelause

20.2.2017

Olette saattaneet huomata sivupalkissa killuvan kirjoittajan kuvailun - sen jonka mukaan Laura Tähkävuoren mielestä maanantai on pelkkä asennekysymys. Noh. Tätä absoluuttisena totuutenakin pidettävää väittämään punnitsin mielessäni tänään...


...kun lääkärin kehoittamana keräsin korin täyteen erinäisiä lääkevalmisteita tietämättä toimiiko niistä yksikään.

...kun tämän jälkeen tarkistin pankkitilini surullisen tilanteen.

...kun huomasin kävelleeni kilometrin takin vyö maata laahaten.

...kun rikoin alle viikon kestäneen karkkilakkoni. (Olin lukevinani pastillirasian kyljestä: ''Otsassa kytevän jättifalloksen ennaltaehkäisyyn.'')
...kun täytin paperikassia kassaneidin katsellessa odottavana seuraavan asiakkaan tavarat käsissään.

...kun samainen paperikassi repesi kotimatkalla keskeltä kahtia juuri, kun olin tunkemassa ensimmäisiä pastilleja suuhuni.


En löytänyt tähän maanantaihin sopivaa mietelausetta Pinterestistä, joten askartelin oman.Laura
12 kommenttia :

 1. Voi muru! Tommoset jättifalloksenehkäisypillerit ois kyllä mahtavia. Eiku hetkonen... Tuo ei nyt ehkä tullut ulos ihan niin kuin piti :D No, joka tapauksessa mä olen sitä mieltä, että karkkilakot on ihan yliarvostettuja. Joskus pastillit ovat tie onneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mentaaliset e-pillerit, saako niitä netistä?

   Poista
 2. Kävin juuri vetämässä talven ensimmäiset kunnon lipat. Hieman ruhjoutuneessa mielen- ja ruumiintilassani samastun voimakkaasti päivän mietelauseeseen. Ihav-tusama. *halaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii, toivottavasti ei käynyt pahasti? Todistin tänään kun lukiolaispoika veti komeat lipat, ja huolestuneena juoksin kysymään kävikö pahasti. Taisi onneksi häntä sattua lähinnä sieluun (NOLOA), valitteli ainoastaan märästä perseestä. Olin että ok, tsemppiä.

   JAXUHALIT!

   Poista
  2. Ei käynyt kuinkaan. Pienesti tärähti ranne kun ei reflekseille voi mitään (kaatumista voi harjoitella mutta kun vauhdilla mennään...niin jotenkin sen OIKEAN KÄDEN silti uhraa muka mieluummin kuin pehmustetun takamuksensa). Onneksi enää ei satu sieluun niin kuin teininä! PMS-marttyyriutta sitten senkin edestä. ;)

   Mä oon niin pihalla. Mä en yhtään tiedä mistä ja koska ja mihin tarkoitukseen nää tällaiset jaxut on ilmestyneet. Mutta sen uskallan sanoa että maanantai on pian ohi! Pastillit sen kunniaksi!

   Poista
  3. Se poika oli jotenkin niin liikkis. Jäi istumaan maahan ja pudistelemaan nolona päätään. Teki mieli huikata perään että NÄIN VANHEMPANA SITÄ EI ENÄÄ HÄVETÄ NIIN PALJON. Mut en mä sit.

   Poista
 3. Noh. Huomenna on jo paremmin ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ... (myös Jaxuja?! :)

  VastaaPoista
 4. Löysin blogiisi instagramin kautta ja tämä postaus vakuutti että lukijaksi kannattaa jäädä. Maanantait ovat joskus ihania mutta joskus ne ovat... maanantaita.

  Mutta torstai on toivoa täynnä, vai miten se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Krista, kiva että löysit ja ihana kun jäät. Tämä on aina iso ilo.

   Ja todellakin: kaikki paukut torstaille!

   Poista