2.1.2017

DIY: kynsilakkaa ja lyhyitä lahkeita

2.1.2017

Pyöräytetäänpä vuosi 2017 käyntiin palaamalla blogitaipaleeni juurille: vanha kunnon DIY-postaus! Kiinnostaako?

Ostin viime kesänä pahimpaan babouche-kuumeeseen italialaiset nahkapistokkaat kirppikseltä viidellä eurolla. Päälikuvio turkooseine koristekivineen ei suoranaisesti herättänyt riemunkiljahduksia - muistuttaen lähinnä 2000-luvun alun Anastaciasta, helmikoristeisista vyönsoljista ja värillisistä aurinkolaseista - mutta näin läpsyköissä helpon tuunaamisen paikan. (Jos olen jotain tuulisista lähivuosista oppinut, se on tämä: lähtökohtaisesti pikku fiksausta kaipaavat kirppislöydöt kannattaa punnita todella tarkkaan vaikka hinta olisi kuinka alhainen. Mikäli siis ei halua vaatehuoneensa tursuilevan keskeneräisiä, ei-koskaan-valmistuvia diy-projekteja. Valitse taistelusi, priorisoi ajankäyttösi.)
Nyt, kuutta kuukautta myöhemmin tartuin vihdoin tuumasta toimeen ja maalasin koristekivet ruskealla kynsilakalla. Kyllä. Toimivaksi todettu kikka. Säilytän kynsilakkakokoelmassani mustaa kynsilakkaakin vain korjaustarpeita varten - kynsiin en ole käyttänyt sitä kuin kerran.
 Sinne katosivat siniset mollukat. Mietin vielä mitä tehdä koristetikkausten kanssa vai tehdäkö mitään. Jollain oudolla tavalla pidän kuvioista, toisaalta yksivärisinä kengät voisivat toimia paremmin. Ans kattoo ny.

Kuvissa vilahtaa myös päivän toinen impulsiivinen urotyöni; ostin UFF:ilta farkut ja napsaisin niistä ylipitkät lahkeet veks. Halusin lyhyehköt hapsulahkeet, budjetti oli rajallinen ja maltti vienosti miinuksella. Sovitin, ostin ja leikkasin. (Niin kuin jo sanoin: priorisoi, valitse oikoreitti.) Ihan hyviltä nuo minusta näyttävät.

Laura

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti