15.12.2016

Nahkelit

15.12.2016Asioita joilla on tämänhetkisen elämäni kannalta merkitystä:

Nahkahousut. Kävipä niin, että selatessani flunssapäissäni Instagramia, sain äkillisen mutta vahvan pakkomielteen nahkahousuista. Luitte oikein. Kaikki lähti siitä että bongasin jonkun kuvan jostain jossa jonkun päällä oli jotkut nahkahousut. No, pieni salapoliisityö paljasti että kyseessä olivat Marimekon menneen kevätsesongin nahkahoovelit - samat joita olin aikaisemminkin himoinnut. Googlasin, ja niin tehtyäni muistin minkä takia homma oli aikaisemmin jäänyt pelkän himon tasolle. Hinta: viisisataa. Ok.

Yön räänlähmäiset tunnit seurasivat toisiaan, ja seuraavaksi löysinkin itseni huuto.netistä selailemasta nahkahousutuloksia. Löysin. Ostin. Nahkahousut. Nettihuutokaupasta. Viidellätoista eurolla. Kun tuotekuvauksessa lukee ''Melko ''villit'' housut!'', on toimittava. (Annan aina lisäpisteitä mielikuvituksellisista adjektiiveista ja huutomerkeistä.)

Sain pari tuntia sitten ilmoituksen, että nahkislähetys on saapunut ärrälle. Lähden pian hakemaan sitä. Ilmassa väreilee hengitys sekä naurunsekainen kauhu.


Laura
8 kommenttia :