2.12.2016

Lahjoi

2.12.2016
Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen! Somen voima todella on ihmeellinen. Tilanne selvisi eilen yllättävällä tavalla, kun lahjakääreistä kuoriutui Tom of Finland -kalenteri kaikilla toivomillani spekseillä - niin kuin Eino Instagramin puolella kysellessäni ehti jo kehumaan. Ystäväni oli tehnyt taidokasta salapoliisityötä (lukenut blogia) ja marssinut Stockalle almanakkaostoksille. Oli päivittänyt kommenttikenttää vielä kassajonossakin saadakseen selville, olinko jo itse ehtinyt kalenterikaupoille. No en tietenkään ollut. Kiitos rakas.

Puolisoni kärkkyy edelleen lahjatoivettani - kalenteri kun oli alun alkaen hänen ostoslistallaan. Olen tässä miettinyt, ja haluaisin vuokrata kissan lopputalveksi tai vaihtoehtoisesti vuoden vapautuksen kirjastolainojen eräpäivistä. (En halua edes laskea kuinka paljon rahaa olen kantanut kirjastolaitokselle viimeisten vuosien aikana.) Mutta koska ymmärrän toiveideni abstraktin luonteen, taidan pyytää ihan vaan kasvohoitoa. Toki voisin heittää ilmoille vastuuvapauslausekkeen ja pyytää keksimään jotain kivaa, mutta skipataan vaivihkainen vihjailu tällä kertaa. Ei joka vuosi tarvitse jännittää ja hautoa, pohtia tykkääkö saaja lahjastaan vai ei. Ruuhkavuosien keskellä sitä jännästi oppii arvostamaan suoraa puhetta.Laura


6 kommenttia :

 1. Jos haluaa vapautuksen kirjastoeräpäivistä, niin suosittelen hankkimaan lähipiiriin kirjastonhoitajan, vink vink.

  Terveisin Erään kirjastonhoitajan tyttöystävä (joka ei enää uusi itse lainojaan tai maksa myöhästymismaksujaan, öhhköh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkinen! Siis...mahtavaa. Aivan mahtavaa. Sinä onnekas!

   Poista
 2. Hirmuisasti onnea, Lauraseni! Mun on pitänyt jo monta viikkoa kirjoitella sulle, mutta olen ollut työ-/opiskelu-/vapaaehtoistyökierteessä enkä ole saanut aikaiseksi. Vaan vielä sekin päivä koittaa :)

  Mahtavaa, että kalenteriongelma ratkesi. Mä olen jo vuosia (ainakin kuusi, sanoisin) luottanut tässä asiassa joulupukkiin eli mieheeni. Aina sieltä on tullut sopiva A5-kokoinen kovakantinen, jossa on pystysarakkeet ja nätti kansi eikä ylimääräisiä hömpötyksiä. Useimmiten ovat tainneet olla Paperblanksin tuotantoa. Mies on myös tyytyväinen, kun on edes joku lahja valmiiksi mietittynä (omat synttärinihän ovat noin viikkoa ennen joulua).

  Koiriahan voi nykyään lainata (ainakin BorrowMyDoggyn kautta), mutta kissojen vuokraamisesta en ole ainakaan toistaiseksi kuullut. Toisaalta en epäile hetkeäkään, etteikö sellainenkin järjestyisi, jos somen kautta kyselisit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ja an-teek-si pitkittyneestä vastauksesta. Kiirettä siis tässäkin päässä. Laitetaan mailia ajan kanssa, olis ihana kuulla susta! Pus pus!

   Poista
 3. Väliaikaiskissan voi ainakin saada ryhtymällä ensikodiksi, esim. Kissojen katastrofiyhdistykselle. (Sitten siitä kissasta tulee myöhemmin jotain muuta, koska se on vain väliaikaiskissa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah! Se ansa siinä on, että valiaikaisesta tuleekin jotain ihan muuta.

   Poista