24.10.2016

Vitosen ikkunaremontti

24.10.2016Joskus asiat vain etenevät. Sitä selailee hajamielisesti tori.fi:tä, löytää jotain kivaa ja laittaa viestiä myyjälle. Saa vastauksen, ja ennen kuin ehtii huomatakaan, seisoo jo vieraan kerrostalon edessä ojentamassa vitosen seteliä vanhaa rottinkipeiliä vastaan.

Näin kävi eilen.

Kehitin keväällä pienen pakkomielteen rottinkireunaisiin peileihin. Tai peileihin ylipäätään. Vitosella kirppikseltä löytämäni pyörylä onkin vilahdellut blogissa jo moneen otteeseen, ja kun sitten näin tämän kaariversion, oli toimittava. Kokoisekseen painava kapistus, mummon perintöä kuulemma. Lupasin pitää hyvää huolta.
Kannoin kotiin ja asettelin eteisen apupöydälle pyöreän kaveriksi. Sitten muistin olohuoneen lempinurkkauksen seinässä nököttävän yksinäisen naulan, ja ripustin testiksi siihen.

Tattadadaa: asunnossamme on uusi ikkuna.Siinä se nyt roikkuu, halkoen lisää lokakuista valoa olohuoneeseen. Himottaisi nakutella pari muutakin peiliä sille kaveriksi. Jos nyt kuitenkin ensin tärkeimmät, kuten kattovalo eteiseen ja lukuvalot makuuhuoneeseen. Pitkän etsinnän jälkeen löysimme viimein täydellisen kattolampun pelastusarmeijan kirppikseltä. (Siitä kuvia myöhemmin.) Tavoitteena on käyttää vähemmän aikaa valaisimen ripustamiseen kuin sen etsintään, jota kesti rapiat kahdeksan kuukautta.

Toivoa on.Laura

4 kommenttia :

 1. Miten sä löydät näitä!! Aina!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihana Kaisa. Tiedäks, en mää tajua itsekään. Tää oli kyllä niin nappilöytö!

   Poista
 2. Mä uskon, että universumi kyllä tuo kysyjälle ja etsijälle asiat eteen kun oikea on olemassa! Oli se mitä tahansa. Aikaa tosin ei voi mitata, kun sitä tuo U-mi ei oikein tahdo kellottaa ;))

  Teillä on kyllä kaunista ♡
  Hidas sisutaminen on sielunhunajaa!! ☆☆☆☆

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mia! Todellakin: hartaudella ja hittaasti, niin sen pitää mennä.

  VastaaPoista